Markedsansvarlig

Ulrik Tandberg Bøe

Mitt navn er Ulrik Tandberg Bøe og er markedsansvarlig for Eiendomsmeglerstyret på Handelshøyskolen BI. Som markedsansvarlig er min primæroppgave å bygge et nettverk mellom mine medstudenter og næringslivet innen eiendomsmeglerbransen. Denne oppgaven går ut på å skaffe gode samarbeidspartnere og sponsorer til faglige og sosiale arrangementer i regi av Eiendomsmeglerstyret.

I praksis innebærer dette å avholde møter med forskjellige aktører i eiendomsbransjen, og sikre optimalt utbytte for alle parter gjennom kontraktsforhandlinger. Samarbeidspartnerne og sponsorer er viktige med tanke på studentenes innsyn i bransjen, læringsutbytte, nettverksbygging, rekruttering og den økonomiske støtten. Våre samarbeidspartnere har muligheten til å proklamere seg selv gjennom bedriftspresentasjoner, standplass, rekruttering og markedsføring av logo, reklame og lignende.

Som markedsansvarlig har jeg i hovedoppgaver å markedsføre og kommunisere ut til næringslivet, Eiendomsmeglerstyret sin representant i kontraktsforhandlinger, kontaktperson for samarbeidspartnere og ikke minst sikre et profesjonelt, regelrett og positivt samarbeid.

Kontakt