Samarbeidspartnere

Eiendomsmeglerstyret 2018 er en linjeforening ved Handelshøyskolen BI som representerer alle meglerstudentene i Oslo. Styret består av 7 medlemmer, som i fellesskap har ansvaret for å tilrettelegge for en optimal studiehverdag for studentene. Dette omhandler å arrangere både faglige- og sosiale arrangementer gjennom året. Vår hovedoppgave er å være bindeleddet mellom Handelshøyskolen BI og eiendomsmeglerbransjen, som representanter for meglerstudentene.

Interessert i en samarbeidsavtale?

Vårt mål er å skape en faglig og sosial arena for meglerstudentene ved Handelshøyskolen BI, samt å være det naturlige bindeleddet til aktører i næringslivet. Vi samarbeider med mange av Oslo sine største eiendomsmeglerforetak. EMS ønsker å sikre en god ivaretakelse av alle våre forretningspartnere gjennom et profesjonelt, regelrett og varig samarbeid.

Gjennom Eiendomsmeglerstyret kan aktører i meglerbransjen arrangere faglige- og sosiale eventer, rekrutteringseventer, bedriftspresentasjoner, foredrag, speedintervjuer og mye mer. Gjennom vårt hovedarrangement «Eiendomsmeglerdagen,» vil alle samarbeidspartnerne bli invitert til BI. Intensjonen med dagen er at bedrifter kan rekruttere studenter og markedsføre bedriften sin gjennom standplass/ foredrag.

Eiendomsmeglerstyret samarbeider også med SBIO-ledelsen, andre instanser/ linjeforeninger i studentforeningen, administrasjonen ved BI, associate dean for meglerlinjen, tillitsvalgtapperatet/ klassekontaktene, bransjeforeningene Norges Eiendomsmeglerforbund og Eiendom Norge, samt alle meglerstudentene i Oslo og flere store aktører i meglerbransjen.

Hva kan vi tilby?

Et samarbeid med Eiendomsmeglerstyret medfører at vi bistår med å proklamere markedsføringsmateriell, arrangementer, logo, stillingsannonser o.l. Samtidig arrangerer vi Norges største faglige event mellom bransjen og studentene, nemlig «Eiendomsmeglerdagen» på BI. Gjennom en samarbeidsavtale vil aktører i meglerbransjen få muligheten til å knytte et sterkt bånd med studentene og ha et et vedvarende samarbeid i årene fremover.

Følgende er noen av de tingene vi kan tilby:

  • Ordne faglige arrangementer
  • Ordne sosiale arrangementer
  • Profilering og annonsering
  • Synlighet gjennom EMS sine plattformer/ kanaler og markedsføringsmateriell. Dette omfatter hjemmesiden, klassegrupper, facebooksider, instagrambilder, styregensere, plakater, bannere, flyers, goodiebags, profilartikler o.l.

For de som ønsker å etablere en sponsoravtale, kan vi også tilby synlighet, standplass og foredrag under vårt største prosjekt «Eiendomsmeglerdagen.»

Hvis dette høres interessant ut, ta kontakt med vår markedsansvarlig (marked.ems@sbio.no) for en prat. Vi kommer tilbake til deg fortløpende.