Om oss

Aktiv Eiendomsmegling tilbyr tjenester innen salg og kjøp av bolig og fritidseiendom, verdivurdering, utleievirksomhet, prosjektmegling og næringsmegling. Vi fokuserer på å gi kundene personlig oppfølging og en forutsigbar salgsprosess. Aktiv Eiendomsmegling er et franchisekonsept for virksomhet innen eiendomsmegling.

Vi i Aktiv Eiendomsmegling vet at alle boligkunder er forskjellige. De har ulike behov og forutsetninger, og hver sine drømmer og fremtidsvisjoner.

Vi har også tro på at eiendomsmeglere er forskjellig, og at dyktige meglere utgjør en forskjell både når man skal kjøpe og selge bolig. Vår oppgave som eiendomsmegler er å skape best resultat for både kjøpere og selgere i vårt nærområde gjennom å være aktive, profesjonelle og ydmyke.

Kontakt oss

Jobbe i Aktiv?

  • Norges mest fornøyde boligkunder

    For sjette året på rad har vi blitt kåret til eiendomsmeglerkjeden med de aller mest fornøyde kundene i landet av Norsk Kundebarometer.

  • Kundene først

    Vi gjør vårt beste for å fortsette å tilfredsstille våre kunder og opprettholde vår anerkjennelse. Vår oppgave er å skape trygghet til boligen og prisantydningen.

  • Aktiv Meglerskole

    Aktiv Meglerskole er en mulighet for eiendomsmegler- og jusstudenter til å prøve seg som meglere i praksis, samt anledning til å sikre seg verdifulle erfaringer i løpet av en uke.