Om oss

Siden oppstarten av Nordvik & Partners i 1989 har vi vært blant de ledende eiendomsmeglerne i Stor-Oslo. Da vi 1. august 2018 valgte å endre navnet til bare Nordvik, var det for å markere at vi går inn i en ny digital tidsregning hvor vi skal ligge helt i front når det gjelder å gjøre boligkjøp og -salg enklere og bedre – for de som er litt mer opptatt av bolig enn andre.

I dag er vi 15 kontorer som dekker hele Oslo, Romerike, Asker og Bærum og Bodø med mer enn 150 dyktige meglere.

Våre kontorer har eiendomsmeglere med solid fagkunnskap og som er brennende opptatt av bolig og eiendom. Vi er opptatt av nytenking og innovasjon, og å tilby kunden tett oppfølging – hele veien fra befaring til overtakelse.

Hvorfor oss?

  • Motiverte meglere

    Vi i Nordvik vil å ha med oss de mest motiverte meglerne. Du vil bli en del av oss dersom du vil være med på å bidra til ytterligere suksess for vårt selskap. Du vil jobbe i et marked med mange muligheter for ytterligere utvikling og vekst. Det er viktig å understreke at du vil komme til et miljø der kollegaer ønsker å gjøre deg god.

  • Opptatt av kvalitet og kompetanse

    Hele organisasjonen er kjent for å være genuint opptatt av kvalitet og kompetanse, på våre tjenester og på vår service. Dette kommer som følge av et fantastisk team hvor alle ansatte bidrar på hver sin måte.

  • Eget trainee program

    Nordvik har et eget trainee program som skal sikre at du får den opplæring og oppfølgning som skal til for at du lykkes. De siste årene har vi brukt både 1.-, 2.- og 3. års studenter som våre visningsassistenter og support i backoffice. Det er så enkelt som at: – dersom du lykkes så lykkes vi! Ta kontakt med en av våre meglere eller daglig leder om du ønsker ytterligere informasjon om vårt trainee program.