Om oss

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. Vi er landets største boligbyggelag med 415 000 medlemmer, Norges største boligbygger og en av de største i Norden. Vi eies av medlemmene, og overskuddet beholdes i virksomheten. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte. I tillegg driver vi virksomhet innen rehabilitering, vedlikehold, næringseiendom, bank og forsikring. Vi tilbyr også et omfattende medlemsprogram til våre medlemmer. OBOS-konsernet er et komplett kompetansehus innen eiendom, med over 2600 ansatte, www.obos.no.

OBOS eiendomsmeglere er et heleid datterselskap i OBOS med nesten 100 ansatte fordelt på en rekke kontorer. Vi omsetter ca. 3000 boliger i året, og har ambisjoner om å vokse ytterligere. Derfor ønsker vi medarbeidere som muligheten det gir å være i et stort konsern som OBOS- et konsern med bred kompetanse og mange forskjellige nedslagsfelt innen eiendom. Vi har kontorer i Oslo, Tønsberg, Hamar, Stavanger og Fredrikstad.

Hvorfor bli med på OBOS Eiendomsmeglere Karriereprogram?
Som nyutdannet kan det være tøft å tre inn i rollen som eiendomsfullmektig i praksis. I tre år har du lært deg faget på skolen, men nå er det på tide å oversette teori til praksis. OBOS Eiendomsmeglere tilbyr, i samarbeid med ManpowerGroup Solutions, et seks måneders karriereprogram som er skreddersydd for at du skal bli best mulig rustet til å stå på egne bein. Du jobber til daglig på et av OBOS sine kontorer i Oslo og deltar på karriereprogrammet parallelt med arbeidshverdagen. Gjennom programperioden får du fastlønn. Det er et modulbasert karriereprogram med fokus på personlig utvikling, salgsverktøy og salgskommunikasjon, kartlegging av dine arbeidspreferanser, og en personlig coach som støtter deg i dine utfordringer og målsetninger. Når du er ferdig med karriereprogrammet har du opparbeidet deg en «verktøykasse» du kan ta med deg i resten av din karriere. OBOS Eiendomsmeglere og ManpowerGroup Solution ønsker deg velkommen som ansatt og deltaker i vårt splitter nye karriereprogram.

Kontakt oss

For spørsmål vedrørende OBOS Eiendomsmegler Karriereprogram, ta kontakt med Adrian Marthinsen – adrian.marthinsen@manpowergroupsolutions.no

OBOS Eiendomsmeglere: www.obos-eiendomsmeglere.no
ManpowerGroup Solutions: www.salgskarriere.no

Som ansatt i OBOS får du:

 • Skreddersydd Karriereprogram

  Seks måneders karriereprogram for nyutdannede med fastlønn og fokus på personlig utvikling

 • Stolte ansatte

  Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her

 • Landsdekkende konsern

  OBOS er landets største boligbyggerlag med 415 000 medlemmer og Norges største boligbygger

 • Utviklingsmuligheter

  Mange interne karriereveier, opplæringsprogrammer, stipendordning, utviklingsprogram for ledertalenter

 • Trygghet og goder

  Gunstig personallån, ansattpriser på privatforsikring, bedriftshytter i inn- og utland, avtaler og rabatter

 • Et balansert liv

  Balanse mellom jobb og fritid, fleksibel arbeidstid, fem uker ferie, sommerleir for ansattes barn

 • Etter arbeidstid

  Bedriftsidrettslag, turer, sosiale sammenkomster, kulturklubb